diumenge, 8 de maig del 2016

PEIXOS: Tancament projecte cavallers i princeses

Ja fa gairebé tres mesos que vam començar a treballar els cavallers, princeses i castells. Tot i que en un primer moment només volien veure i disfressar-se de princeses i cavallers, després aquest projecte ha anat esdevenint diferent i centrat sobretot en l'edat mitjana, en els castells, en els personatges medievals. Tot i que evidentment, hem parlant de Frozen, Blancaneus, Ventafocs, sembla que ells sols van comprendre que en aquest nou projecte s'hi podien aprendre conceptes interessats i ells mateixos es van anar animant.

De totes maneres, tot i que els nens i les nenes de P3 han après algunes coses sobre aquest projecte, no és això el més important. El més important és que la majoria d'ells han estat capaços de posar-se davant d'una classe de 26 nens i nenes i una mestra i explicar allò que ells o elles havien buscat, comprat, portat, etc.amb l'ajuda de les seves famílies. Per arribar a fer això, els nens/es han hagut d'entendre una forma de treballar, que comprèn una tria de projecte (estan més o menys d'acord amb el projecte que surt), una búsqueda d'informació (ja sigui internet, biblio, pares, avis), un treball d'aquesta informació per presentar-la (ja sigui en forma d'explicació, mural, titelles, etc.), un treball a classe de tots aquests nous aprenentatges i per últim fer-se conscient de tot el que van aprenent. 

A la dreta d'aquest blog, teniu el vídeo amb les explicacions que ells/es han anat fent com a resum de tot el que hem treballat i hem après. Gaudiu de cada explicació!!! 

Gràcies a totes les famílies que heu anat col·laborant en cada un dels moments del projecte, i a les que encara no ho heu vist massa clar, dir-vos que encara queda un projecte fins a final de curs. I també dir-vos que els nens i les nenes en tenen moltíssimes ganes, tant de portar coses (pot ser simplement una foto impresa), com d'explicar-les (no calen explicacions gaire extenses) i estan molt animats. 

ENDAVANT PEIXOS!!!

4 comentaris:

  1. que chulo el video! es cert que dintre d'un petit treball hi ha moltes parts que s'han de tenir en conte...i aixo ho fa un gran treball...
    tot i que añoro la guarde en segons quins aspectes... aquets peixos ens enseñaran moltes cosetes... molta força per fer una bona feina, que no es facil !!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Genial !!! Un projecte molt chulo.
    Moltes gracies per deixar-nos sentir les seves explicacions. Son una monada, uns cracks tots.
    Heu fet molt bona feina.

    ResponElimina
  3. S'agraeix que la feina des de casa serveixi per al dia a dia de l'escola.
    Moltes gràcies per les teves paraules!!

    Salut!

    ResponElimina